Ballagás, formaruha

Ballagásra, szalagavatóra


Ballagási ruhák

Nagy gyakorlatunk van szalagavatóra, ballagásra vagy színházi előadásra készített méretes ruhák gyártásában.

Kérésre megkeressük személyesen Önöket, hogy a részletekről egyeztessünk.


* * *


Egy elégedett vásárlónk levele:


Tisztelt Lord Fashion!

Néhány hete döntöttem úgy, hogy készíttetek egy öltönyt. Olyat, amely rám van szabva. A szó szoros értelmében. Interneten kerestem olyan céget, amely öltönyökkel foglalkozik és jó árai vannak. A jó ár mindig viszonylagos, kinek mit jelent. Főiskolai hallgatóként fontos volt számomra, hogy olyan céget válasszak, amely a főiskolás diákok pénztárcájához mérten alakítja ki árait, így bármely főiskolás megengedheti magának az Önök üzletében való vásárlást, akár egy kevés diákmunkával. 

Az üzletben a kiszolgálás és a tanácsadás rendkívül pozitív volt, alkalmazottjaik mindenben a segítségemre voltak, az elkészítendő öltönyöm minden paraméterét átbeszéltük. Fontos volt számára, hogy olyan öltönyt készítsen a cég, amely messzemenően az én igényeimhez, adottságaimhoz mérten készül el.

Kevés üzletben tapasztalom napjainkban azt a ritka rugalmasságot, pozitív, segítőkész hozzáállást és szakszerű tanácsadást, mint az Önök üzletében!

Az öltönyhöz kiegészítőként inget és nyakkendőt választottam. Számomra nagyon pozitív volt, hogy ebben sem kellett sokat hezitálnom, nézelődnöm, alkalmazottjaik a segítségemre voltak, kiválasztottuk együtt azt a nyakkendőt és azt az inget, amelyek színben a leginkább megfelelőek az öltönyömhöz.

Két eladóval beszéltem. Az egyik a rendelést vette fel, a paramétereket rögzítette, a másik akkor volt bent, amikor átvettem az elkészült öltönyt. Mindkét eladó rendkívül készséges volt. Nem is nevezném őket eladónak, igazi kereskedők, szakértők dolgoznak a boltban.

Az öltöny pont olyan lett, amilyet kiválasztottam, színben, méretben, anyagban, egyszóval a végeredményt illetően.

Örülök, hogy vannak még ilyen üzletek a ruházat területén, ahol a vásárló „csapatmunkát” végez az eladóval, a vásárló elképzeléseihez igazítva történik az elkészítendő termék kiválasztása, olyan szinten figyelve a vásárlóra, hogy az maradéktalanul elégedett legyen.

Az interneten regisztráltam hírlevelükre, így a késztermékek árából 40% kedvezményt kaptam fizetéskor.

Úgy gondolom, ez egy olyan mértékű kedvezmény, amely egyetlen más üzletben sem biztosított a vásárlónak, így maradéktalanul pozitív élményekben volt részem a vásárlás során és azt követően egyaránt.


Hamarosan következik a főiskolai záróvizsgám, majd szakdolgozatom megvédése.

Mindkét alkalommal a Lord Fashion öltönyeit fogom viselni.

Sikeres üzletmenetet kívánva járulok hozzá jelen beszámolóm megjelentetéséhez a Lord Fashion internetes oldalán és kívánok hasonlóan jó élményeket a többi vásárlójuknak is.

Tisztelettel,

Tóth István


* * *

Formaruhák

A piaci versenyben egy vállalat megjelenése, arculata rendkívül fontos. A teljes kép kialakításához hozzátartozik a dolgozók megjelenése is. Ha sikerül a cég arculatához igazítani az egységes megjelenést, akkor a betérő látogató első benyomása minden bizonnyal kedvező lesz. Ebben segítünk a méretre készített formaruhákkal, amiket az önök által kiválasztott szövetből, rendkívül kedvező áron legyártunk.


Kapcsolat: Szalai Péter, tel.: 06 20 412 2310, e-mail: info@lordfashion.hu