Esküvői öltöny

Közeleg az esküvő?
Néhány jótanács, ha nem tud dönteni, hogy mit vegyen fel a „nagy napra”.
FAZON: Leggyakrabban a vőlegények azt a praktikus megoldást választják, hogy olyan hagyományos fazont választanak, alkalmi jellegű, jó minőségű szővetből, amit a későbbiek során más alkalmakkor is fel tudnak venni. Ilyen esetben apróbb megoldásokkal még ünnepélyesebbé tehetjük az öltözéket: a gombot saját anyagból behúzzuk, esküvői selyem mellény,francia nyakkendő... stb...
Második leggyakoribb viselet a szmoking.
Tulajdonképpen ezt is kihasználhatjuk a későbbiekben, pl. bálok, de ez már egy elegánsabb viselet.
A szmoking lehet a hagyományos sálgalléros, de manapság az öltöny fazonú, de szaténnal díszített ruhákat jobban kedvelik. Szmokinghoz is elegáns viselet a selyem mellény, francia nyakkendővel. A szmoking ing mandzsettás legyen.
A cipőnek fűző, csat és szegély nélkülinek kell lenni.
Ezeken kívűl még sok megoldás lehet, pl. bocskai, hosszított zakó, frakk..., de a lényeg, hogy a menyasszony ruhájához harmonizáljon!
SZÍNEK: SÖTÉT!!! 
A legelegánsabb a fekete, amitől nem kell megijedni, mert egy világos selyemmellénnyel fel lehet dobni. Világos színű öltöny csak a délutáni, vagy kerti ünnepségekre ajánlott, esetleg a tengerparti esküvőre. Az esti  alkalomra sötét ruha ajánlatos.
Remélem sikerült valamit segíteni, de üzletünkben megnézheti a mintákat is, és még részletesebben bemutatjuk a választható lehetőségeket.
Végezetül még valami: talán gondolkodtak azon, hogy kölcsönözni érdemesebb, ezért íme néhány irányár a nálunk kapható öltözékekről, melyeket felár nélkül méretre igazítva is elkészítünk Önöknek:
Nálunk megvásárolható:
  • super100' tiszta gyapjú szmoking vagy öltöny
  • kevert gyapjú szmoking vagy öltöny
  • tiszta gyapjú öltöny

Szeretettel várom az ifjú párokat:

Szalai Péter