Hogyan készül az Ön öltönye?

Mi történik attól a pillanattól, hogy Ön belép az üzletünkbe, addig, amíg remélhetőleg elégedetten távozik a kész öltönyével?

Először megkérdezzük, hogy milyen alkalomra szeretné az öltönyt viselni. Erre azért van szükség, hogy mind a fazonra, mind az alapanyagra tanácsot tudjunk adni. Ha pl. munkába hordja, akkor nem tanácsos nagyon finom tiszta gyapjút választani,mert azok kevésbé bírják a strapát, de egy alkalmi öltönynek kiválóan megfelelnek.

Ezek után kb. 80 különböző fajta szövetmintát mutatunk, amelyből kiválaszthatja az Önnek legjobban tetszőt. A legtöbb szövetből kész öltönyeink is vannak, így jobban látja a végeredményt,mint ha csak egy kis anyagmintát lát. Közben megbeszéljük a fazont, két- vagy háromgombos, hasítékkal vagy anélkül,behúzott gombbal vagy hagyományosan... stb.

Ezt követi a méretvétel. Ilyenkor a választott fazonból, az Önre legjobban megfelelő konfekció méretezésű öltönyt feladjuk és megbeszéljük, hogy hol és mit kéne változtatni, hogy legjobban az ön alakjára szabjuk majd a kész öltönyt. Ezeket a változtatásokat ott  gombostűvel bejelöljük,feltűzzük,így látni fogja saját magán,milyen lesz a végeredmény.

Ez alapján készítjük el önnek a választott szövetből az öltönyét.

A gyártás során a kidolgozásnál mindent  a szakmai előírásoknak megfelelően készítünk a legjobb minőségből,hiszen azt mondják a nagy öregek, hogy egy öltöny attól lesz szép,ami nem látszik kívülről rajta.

Menet közben nem  próbálunk,ezért ez nem tekinthető a hagyományos értelemben véve méretes öltönynek,de a végeredmény remélhetőleg olyan lesz. Természetesen ha utólag még bármi igazításra szükség van azt a lehető legrövidebb időn belül elvégezzük.

Az elmúlt évek tapasztalata azt mondja, hogy vevőink szeretik ezt a fajta kiszolgálást,hiszen nehéz olyan konfekció öltönyt találni,ami úgy áll az emberen ahogy az egy öltönytől elvárható. /és az árról még nem is beszéltem!!/

Gyakran kérdezik: Hogy lehet ilyen olcsó?

Kedves vevőink mikor az öltöny árát kérdezik, a válasz után gyakran felteszik a kérdést: ”ez csak a zakó ára,vagy az egész öltönyé?”

Mikor megtudják, hogy az öltöny kerül ennyibe, főleg ha azt is hozzá tesszük hogy a méretre készített öltöny sem drágább, akkor jön a következő kérdés:

”Hogyan csináljuk?”

Most anélkül hogy különösebb titkokat elárulnék (hátha a konkurencia is olvassa :-)) megpróbálom megadni a választ:

Nagyobb gyáraktól, készítőktől felvásároljuk azokat a kisebb mennyiségű szöveteket, amikkel ők már nem bajlódnak. Így tudunk jó minőségű ,olykor márkás szöveteket kedvező áron megvenni. A gazdasági válság is jól jön ebből a szempontból,mert sokan igyekeznek megszabadulni a "felesleges" raktárkészlettől.

Régóta összeszokott kollégák dolgozunk együtt, akik maximálisan a vevőkért és az üzletmenetért szorgoskodnak!! (köszönet nekik, ha ők is olvassák).

Igyekszünk a kiadásokon minél jobban spórolni,nem tartunk fen drága üzlethelyiséget, drága bútorokkal, nem költünk haszontalan, de drága reklámokra stb.

Igyekszünk a körülményekhez alkalmazkodó, nem extra haszonkulccsal dolgozni )sok kicsi sokra megy).

Végül de nem utolsósorban: Mindent a vevőért és akkor visszajön!

Nagyjából ennyi.

A lényeg az, amitől sokan félnek: Nem a minőségen spórolunk!