Miből készül az Ön öltönye?

Sokszor felteszik a kérdést a vevőink, miben különbözik a nálunk vásárolt öltöny, a másik, akár több százezer forintos öltönytől. Anélkül, hogy összehasonlítanám, leírom, hogy mi milyen szövetekből dolgozunk.

Alapvetően két beszerzési forrásunk van:

1. Viszkóz tartalmú szöveteinket magyar importőrtől vesszük, akiknek több évtizedes kapcsolatuk van a beszállítóikkal. Ennek következtében egyenletes minőséget tudnak garantálni. Ezek a szövetek Kínából érkeznek, mint ahogy az összes nyugat-európai országba is. (Kínán kívül gyakorlatilag nem készül sehol viszkóz-pe szövet.)

2.Másik beszerzési forrásunk, Olaszország. Innen csak magas minőségű gyapjú szöveteket hozunk be közvetlenül az olasz nagykereskedőtől. Kinti partnerünk fő profilja, hogy az ottani nagy ruhagyárak megmaradt szövet raktárkészleteit felvásárolja, így sokszor hozzájuthatunk olyan márkás szövetekhez mint például: Cerutti, Carlo Pignatelli, Biella....

Néhány szó a termékeink belső kidolgozásáról is: zakóinkba a mellvásznat a legnagyobb német cégtől vesszük, ragasztós közbéléseink és egyéb kellékeink is mind Nyugat-Európából kerülnek beszerzésre, lehetőleg a legjobb minőségben.

Végezetül, semmiképp nem állítom azt, hogy öltönyeink felveszik a versenyt a legnagyobb márkák termékeivel, de úgy gondolom, ár-érték arányban mindenképpen jól állunk.